torsdag 3 juli 2008

Reinfeldt talar också

I SVT har Reinfeldt uttalat sig om FRA. Han känner inte till något yttre hot mot Sverige som hastigt blommat upp och gjort det motiverat att rösta igenom detta i sån hast. Han säger än en gång att debatten inte rör det förslag de röstat igenom, detta är inget rättsligt tvångsmedel, utan något absolut nödvändigt för.... och just där blir det bara ankebludder av alltihop. Igen.

Således, det statsministern säger är att vi, samtliga, är korkade idioter som inte överhuvudtaget förstått vad det hela handlar om. Än en gång, männen i svart är snälla! De sjunger och dansar mest hela dagen, när de inte spanar på det där odefinierade yttre hotet som de självuppoffrande skyddar oss mot. Vi bör inte känna till det, ty det skulle vi icke kunna hantera, vi bör finna oss i vår roll som nickedockor och vara glada att regeringen förstår bättre.



Kom ihåg ett par saker nästa gång ni går till valurnorna. Det är ett par år dit, så det kommer att ha hänt en hel del innan dess, men kom ihåg detta: socialdemokraterna har inte lovat att riva upp lagen. De har bara lovat att riva upp den i dess nuvarande form, dvs de har lovat omformulera den en aning. Och de 'förbättring' och 'förändringar' Federly är så stolt över upphör att gälla strax efter nästa val.

En tillfällighet?

Det finns inga tillfälligheter i detta.

Hej till publiken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar