måndag 23 mars 2009

Spanande efter flydda tider

Mycket Expressen nu. Den har en smidigare, mer lättladdad sida än konkurrenter och jag sitter för stunden vid en gammal, trött och liten dator som inte vill jobba mer än nödvändigt.

Mats Larsson saknar räderna i musikpalatsen, skriver han. Han berättar drömmande om besök i New Yorks Tower Records och Londons Virgin Megastore, och suckar över hur det visserligen är så mycket smidigare att handla på nätet, men ändå! Visst får han tips av butiken, om hur den som handlat detsamma som han handlat också visat sig intresserad av något annat. Datorgenererade tips i alla ära, skriver Larsson:
Men ändå, ändå. Jag saknar mina räder i musikpalatsen. Saknar mötet med andra människor där. Saknar utbytet av tips från någon kunnig försäljare.
Jag är ingen kunnig försäljare, men ett tips kan du få: sök dig till musiksiter här på nätet. Nöj dig inte med butikernas genererade tips, utan prata med människor som gillar detsamma som du gillar. Du kommer att få massor med tips, och vet du, det är på många sätt nästan lika mysigt som räderna i palatsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar