fredag 6 mars 2009

Antipiratbyrån har tagit en GIGANTISK server i beslag

En GIGANTISK piratserver har beslagtagits av antipiratbyrån, anförtror oss Aftonbladets Johan Arkert i en ton som en upphetsad åttaåring. Servern tillhör den supercoola, överhemliga piratorganisationen scenen.
Det finns en gruppering människor som kallar sig för scenen. De sysslar proffesionellt [sic!] med piratkopiering. De är vana att handla med filmer spel och musik. De har gigantistiska servrar som bland annat är källa till nedladdningingen [sic!] på Pirate Bay, säger Henrik Pontén [...] De är väldigt datorkunniga och tror att de kan skydda sig. Men vi har kommit åt en hel ring av sådana servar
Pontén tillhör det andra laget, Antipiratbyrån. Det är ett rätt bra namn det också, tycker ni inte?

Jag ber om ursäkt för att jag raljerar, detta är givetvis mycket allvarliga saker och viktiga nyheter, men det är svårt att låta bli när saker och ting rapporteras som trodde reportern att Jack Sparrow stod utanför dörren.

2 kommentarer:

  1. Ja, grattis Pontén, du tog den minsta servern i ringen, vi finns kvar, vi har bytt namn, adresser, och utökat med två burkar, varje gång du slår oss fördubblas vi i antalet.

    SvaraRadera
  2. ... hälsar en, gissar jag, självutnmänd representant för scenen.

    SvaraRadera