torsdag 23 april 2009

Arbetsmarknad

Arbetslösheten kommer närmare de flesta av oss, oavsett på vilken nivå i samhället vi befinner oss känner vi av att det plötsligt finns faktorer som påverkar som inte fanns för ett par år sedan. Faktorer som vi överhuvudtaget inte kan påverka, men som påverkar oss i mycket hög grad.

2 kommentarer:

  1. Kansk inte bara av ondo...
    Vi kan få en möjlighet att se på det som är självklart bra i våra liv. Frisk luft, rent vatten, hög hälsa, mat för dagen, varmt vatten i kranen, kran överhuvudtaget, knappast tvångsgift med någon man inte gillar, fred, den sekulariserades möjlighet att välja, och sist men inte minst hoppet om en bättre framtid, ifall den inte just nu verkar optimal..
    Vi har det ändå ganska bra....

    SvaraRadera
  2. Just du har ett bra liv. Gläds åt det, men öppna dina ögon och se dig omkring: samtidigt som du gläds åt dina rika möjligheter finns det andra i samma land som du som inte har någon kran, inte har mat för dagen, och inte mycket hopp om framtiden; det finns andra som riskerar att förlora detta som du betraktar som så självklart som en följd av att de förlorar sitt arbete.

    SvaraRadera