onsdag 4 juni 2008

Utbildning med massage

Folkhögskolan Hvilan i Åkarp i Skåne, behändigt placerad mitt emellan Lund och Malmö, kan du som har gått minst åk 2 på gymnasiet eller motsvarande (komvux, tex) gå ett läsår och lära dig mer om människokroppens anatomi, fysionomi, näringslära och hälsa. Du får också lära dig massera, och blir, vid avslutad och godkänd kurs, friskvårdsmassör, samtidigt som du läser in full gymnasiebehörighet så att du, om du vill, kan söka vidare till högskola.

Om du vill bli läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, idrottslärare, idrottmassör, dietist etc är detta den ideala linjen att gå. Inte bara får du kunskaper du kommer att ha användning för både i ditt yrkesutövande och i dina vidare studier, du får också en möjlighet att söka in på folkhögskolekvoten.

Utöver profilämnena läser du mer traditionella gymnasieämnen, som matte, svenska och samhällskunskap. Du har möjlighet att läsa matte upp till E-nivå, svenska på B-nivå och engelska upp till C-nivå, allt utifrån förkunskaper och önskemål.

Välkommen in på skolans hemsida för att läsa mer. Härifrån kan du också skriva ut anmälningsblanketten och kontakta skolan för mer information.

Fullkomligt skamlös reklam för en underbar linje.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar