måndag 23 juni 2008

en politiker funderar

Staffan Danielsson är en av de som för tillfället innehar riksdagslön. Han är därutöver bloggare och, inte så ofta men titt och tätt var tjugonde år, om man ska tro hans blogg, Expressenläsare. Han läste häromdagen denne ledare i Expressen (eftersom han missade länka till den gör jag det) där Aaron Israelsson talar lätt raljerande om Stureplanscentern i allmänhet och Federly i synnerhet. Han nämnar alldeles i slutet av texten att många bloggare dessvärre tagit tillfället i akt att, istället för att diskutera politiken, ägna sig åt böghat i sina skriverier om Federly.

Hr Danielsson lyckas i denna text läsa in mer än de flesta, bland annat tycker han sig finna att Israelsson klämmer till Federly för att han är homosexuell. Det stämmer inte, Danielsson, du borde nog läsa texten du kommenterar på en gång till, i mindre upprört tillstånd, och se vad där faktiskt står.

Att Danielsson avslutar sitt inlägg med en gliring åt Camilla Lindberg säger mer om honom än om henne, så det låter jag förbli okommenterat.

Hej till publiken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar