torsdag 11 februari 2010

Alla Hjärtans Dag

Det är nu till helgen, om någon till äventyrs missat det. Jag misstänker att det är bakgrunden till den akuta kärleksnojja som svallar omkring mig som ett stormande hav.

Kära söta unga människor, ta del av en gammal kvinnas livserfarenhet:

Det spelar inte roll om du är lång eller kort, mager som en sticka eller kurvig eller rund. Det gör detsamma om du är nördig eller cool, rolig eller torr som fnöske, charmig som en hundvalp eller iskallt stilig, söt eller rent av uppfattar dig själv som ful. Det gör ingen skillnad om du samlar på frimärken, läser ögonen i kors, spelar gitarr eller skådar fåglar, eller något helt annat som jag inte har plats att räkna upp.

Det finns människor som tycker om dig. Det finns människor som finner dig oerhört attraktiv. Det finns människor vars hela liv har blivit bättre bara för att du finns i deras närhet.

Nojja inte, söndag må tituleras alla hjärtans dag och ge oss en massiv överdos av hjärtan så gulliga att man smäller av, men det är faktiskt bara en vanlig söndag i februari. Oavsett om du firar den eller inte så kom ihåg att du är älskad, och inte bara av mamma!

5 kommentarer:

 1. Som jag sade till en kompis angående alla hjärtans dag och Ravenlord "Vi tycker lika mycket om varandra de andra 364 dagarna"

  SvaraRadera
 2. Missjsstruggle, tack!

  Crimson, visst är det så, men för den som ännu inte upptäckt att det finns någon för vilken h*n är speciell så blir allt fokus på hjärtan och romantik den här helgen ibland lite jobbigt.

  SvaraRadera
 3. Klokt skrivet kära Morrica, som vanligt. Både inlägget och kommentaren. Vi kan alla känna oss lite vilsna på den fronten ibland. Men alla är vi omtyckta av någon.

  SvaraRadera
 4. Vi kan ju det, vän William, i synnerhet när en sån här hjärtfnattig dag närmar sig.

  SvaraRadera