onsdag 28 januari 2009

Musik i skolan, skulle det vara viktigt?

Tysta Tankar filosoferas kring musikundervisning i skolan. Jag hade gärna lämnat en kommentar men kanske har jag råkat säga något riktigt dumt, som jag absolut inte menat och innerligt ber om ursäkt för, eftersom jag inte längre är välkommen att kommentera.

Och det jag har att säga i frågan illustreras rätt bra med det här klippet:Musik ska byggas utav glädje, och av glädje bygger man kunskap. Musiklektionerna i skolan är av största vikt för inlärningen, och borde betraktas med vördnad.

4 kommentarer:

 1. Musik får en att må bättre, musik får livet att bli lättare, musik är glädje. Du kan alltid hitta någon slaga musik som får dig att hantera olika situationer på ett bättre sätt. Musik är en viktig del av skolundervisningen. Det hjälper dig att uttrycka dina känslor på ett annat plan. Musik är konst!

  SvaraRadera
 2. Vad?
  Varför skulle du inte vara välkommen att kommentera?

  Jag är säker på att det är ett tillfälligt tekniskt fel och hoppas innerligt att du inte har dragit någon annan slutsats.

  Tack för alla roliga kommentarer!
  Mats

  SvaraRadera
 3. Det var en dag med dålig självkänsla, och när det så småningom gick upp för mig att det nog var tekniktrassel var inlägget redan skrivet och fick stå som det står. Tack för din vänliga kommentar!

  SvaraRadera