lördag 10 januari 2009

Rena 1984!!!

hojtade Kleerup i tidningarna efter att ha fått lämna urinprov på Grammisgalan. Hans PR-drive tycks gå utmärkt, uppmärksamheten stannar hos honom och jag är säker på att folk i ren nyfikenhet letar upp hans musik på nätet och lyssnar också. Många kommer att rycka på axlarna, finna musiken ointressant och gå vidare. En och annan blir säkert glad och tycker WOW, och laddar ner för att lyssna mer. Kanske köper någon en skiva, eller betalar en peng för en låt om de känner att han är tillräckligt bra för att lägga pengar på.

Jag bara undrar lite stillsamt mitt i alltsammans, är det någon som har någon koll på var Kleerup står i nedladdningsfrågan? Vad har han sagt? Har han tagit officiell ställning? Det hade gett ett intressant perspektiv till hans agerande just nu, när han spelar på medias strängar och njuter av den ökade uppmärksamhet den stora fria tillgången på musik ger honom.

4 kommentarer:

 1. haha jag skrattade när jag läste din coment... =)

  SvaraRadera
 2. Så roligt att höra. Hörde han det, tro, Kleerup, det är bra att skratta ibland

  SvaraRadera
 3. Jag läste kommentaren om fildelandet någon annanstans. Klokt tänkt. Skrev på min blogg att det är synd att det är detta man kommer förknippa honom med.

  SvaraRadera
 4. Tja, säg inte det, hade Coleridge nått den status han har utan alla historier om opierus och nojjor? Kanske, men jag tvivlar. Jag tror hela cirkusen är noga beräknad och planerad av hr K, eller hans mediarådgivare.

  SvaraRadera