söndag 3 augusti 2008

Björklund talar

och får som tack lite uppmärksamhet här. Björklund använder samma taktik som Tolgfors häromsistens, om det inte går att få svenskarna att stillatigande acceptera lagen i dess nuvarande utformning så satsar man på att skrämma folk till att acceptera den.
Inom 24 timmar kan Sverige vara den främsta måltavlan för världens farligaste terrorister. Vårt grannland Danmark höll på att bli det för en teckning i en tidning.
Vi var själva i ett utsatt läge i debatten om Vilks rondellhund
Världens farligaste terrorister, såpass minsann. Med FRA-lagar, bloggregisteringar, angiverilagar, cilivkuragelagar (en oxymoron så god som någon) och ministrar som skräms allt vad de kan ser det ut att vara en lätt uppgift att vara terrorist.

Björklund avslutar enligt Expressen:
Sverige ska också i framtiden ha en effektiv underrättelsetjänst för att kunna ge förvarning om militära hot mot Sverige. Det är bra att vi äntligen får en lag som reglerar den underrättelsetjänst som ägt rum utan tydliga lagar i 66 år. Den lag som slutligen spikas efter tilläggspropositionen ska ha så höga krav det bara går när det gäller att skydda svenskars personliga integritet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar