måndag 28 december 2009

ett tips bara

Jag kan inte låta bli att reflektera över att trots att mer än hälften av mina läsare använder Firefox så håller en tredjedel fortfarande fast vid Internet Explorer. Får jag rekommendera er också att åtminstone prova Firefox? Den är snabbare, nättare och har mer relevanta och användbara funktioner.

4 kommentarer:

 1. Jag hade Firefox, men så träffade jag Love och snart blev Firefox utbytt mot Google Chrome som inte tar lika mycket prestanda som Firefox och är snabbare, snyggare och helt enkelt bättre ;)

  SvaraRadera
 2. Chrome används ännu så länge bara av fyra procent av mina läsare men kanske är den en rising star? Den är sleek och snabb men saknar vissa funktioner, antagligen för att få upp farten, därför rekommenderar jag Firefox till genomsnittsläsaren. Är steget från Firefox till Chrome lika stort som från Explorer till Firefox?

  SvaraRadera
 3. Hittills har jag inte saknat nånting på Chrome som Firefox har. T ex saknar jag inte Google sökfältet till höger på Firefox. Just för att hela skrivfältet för hemsidor är ett Google sökfält. Alla dina bokmärken och sparade lösenord i Firefox kopieras till Chrome när du installerar Chrome. Filhämtaren finns där, men inte som ett extra fönster utan som en lite notis längst ner i botten. Chrome är behändigare än Firefox. Precis som man tyckte att Firefox var behändigare än Explorer. Det är en stoooor skillnad ;)

  SvaraRadera
 4. Jag hör att du är förtjust, och det gläder mig!

  SvaraRadera