torsdag 15 oktober 2009

Tack och lov att det kommer en generation efter oss!

Jag har sagt det förr, och jag säger det igen: ungarna som växer upp nu har banne mig potential att reda upp all skit vi och våra föräldrar har ställt till. Hur de har skaffat sig den förblir nog ett mysterium, men faktum är att de har den.

Kolla den här tösen, t ex:

10 år och gör mer mot mobbning än flera skolledningar sammanlagt lyckas åstadkomma på ett år. Snygg i håret är hon också.

You rock, Liv!

4 kommentarer:

 1. Fy f-n säger jag bara vad tuff hon är!!
  Finner nästan inga ord för vad jag känner för detta hon gör!
  Att komma på tanken att på det viset hjälpa sig själv och därmed alla andra barn på skolan är ju sååå otroligt vackert!!
  En utmaning vore på sin plats tycker jag!...
  Vilka med mig tänker skicka material till Liv så hon kan fortsätta sin kamp Mot Mobbnigen?!
  Alla bäckar små.... :)

  Säger som du...
  YOU ROCK, LIV!!!

  SvaraRadera
 2. En utmaning värd namnet vore väl att utmana folk att ta sitt vuxenansvar, att föregå med gott exempel, visa tolerans och acceptans mot alla människor omkring oss i samhället, oavsett ursprung, hårfärg, klass, utbildning, sysselsättningn, ålder, kulturtillhörighet eller nationalitet.

  Det skulle glädja mig att se.

  SvaraRadera
 3. Wow!
  Det hon har gjort är helt fantastiskt. Hon har genom sitt eget ansvarstagande och sin glöd tvingat de vuxna att ta ansvaret som borde vara deras från början. Och hon har gjort det utan ilska. En oerhörd prestation och ett fantastiskt sätt att se på världen, som något man genom lite ansträngning kan förändra.
  Jag hoppas att Liv är sveriges statsminister om 20 år. Och jag hoppas att hennes omgivning begriper att uppskatta hennes glöd

  SvaraRadera
 4. Visst är hon imponerande, tösen, en inspiration för oss alla! Jag hoppas många känner sparken därbak och börjar se sig om i samhället och se det fåniga i att anse sig ha rätt att se ner på andra människor.

  SvaraRadera