onsdag 14 oktober 2009

Malmö Högskola

Idag har jag för första gången varit in i Orkanen. Oh, det är fint, det är ändamålsenligt, det är... jag vet inte så mycket mer, Skånetrafiken valde att visa sin trotsigare sida och jag blev bedrövligt försenat så min vänliga guide hann bara visa mig dit där jag skulle möta dem jag skulle möta.

Men i morgon kommer jag igen, och då dyker jag upp redan vid halv tre och hinner se mig om före mötet halv fyra. Jag undrar om det finns möjlighet att låna ett klassrum sådär mellan fyra och fem, vad tror ni?

4 kommentarer:

 1. En rundtur i biblioteket rekommenderas!

  SvaraRadera
 2. Det hann jag, åtminstone, vi tog det på vägen ut. Ett mycket välplanerat och användarvänligt bibliotek, trots att jag är väldigt svag för den dammiga stämning som finns i gamla klassiska universitetsbibliotek kände jag mig till min egen hemliga förvåning genast hemma där.

  SvaraRadera
 3. det finns många grupprum som står lediga, det är oftast att bara hugga ett, annars kan man gå till salsbokningen och boka sig ett klassrum/salsrum efter behov. vad gör du på órkanen förresten?

  SvaraRadera
 4. Vi har fått fatt i ett klassrum i A-korridoren (byggnaden? Avdelningen?), jag läser folkhögskollärarprogrammet för att bli folkhögskollärare på riktigt, det är lite formellare nu under Björklund så det är lika bra att få det gjort. Är på väg nu!

  SvaraRadera