tisdag 11 augusti 2009

Tisdagstema

I min jakt på en tradition för mig provar jag på det här med Tisdagstema. Dekoration är temat denna vecka så jag bjuder på en bild av en mig närstående handled.

Tatueringen är från Sagan om Ringen (böckerna, givetvis, inte filmernas bleka avbildning av historien), den text på alviska som återfinns i själva ringen. Silverkedjan har också den symbolisk betydelse för bäraren.
Uppdaterat: Jasså, jaha, på så vis. Jo, bilden är tagen med mobiltelefon, mer eller mindre på språng. Bör man komponera sina bilder med stor eftertanke för att få vara med?

8 kommentarer:

 1. De mest fantastiska böcker jag läst, gjorde det redan när de kom ut för många år sedan.
  Böcker som levt kvar ...
  Fin bild, den är absolut godkänd!

  SvaraRadera
 2. Det var roligt att höra, tack så mycket

  SvaraRadera
 3. Välkommen till utmaningsträsket - det är fint att dela!

  SvaraRadera
 4. Att dela är mycket fint, det är gemenskap och sammanhållning att bygga en värld på. Vi får se om jag lyckas hålla fast vid den här traditionen, jag är en rätt otraditionabel figur men det är värt ett försök.

  SvaraRadera
 5. Jag ska erkänna att jag grät när jag läste "Sagan om konungens återkomst"

  SvaraRadera
 6. Crimson, det är du långt ifrån ensam om

  SvaraRadera
 7. "otraditionabel" var ett bra ord som jag ska använda när jag försöker smita ifrån födelsedagar, jul och midsommar i framtiden!

  Musikfoto har tydligen dragit igång igen, det passar väl dig? Jag behöver lite hjälp i kampen mot alltför mesig musik... ;-)

  http://musikfoto.blogspot.com/

  SvaraRadera
 8. Visst är det ett bra ord? Eventuellt har jag själv myntat det, men sprid det i världen, det fyller definitivt en funktion i dagens samhälle.

  Musikfoto... har jag inte provat det, tro? Kanske skulle jag ge det en chans till?

  SvaraRadera