fredag 21 augusti 2009

Musikfoto - lokal förmåga

Veckans musikfototema är Lokal Förmåga och jag jublar förtjust över tillfället att slå på trumman för:


Theo Elfving är en ung man jag skrivit om här i bloggen då och då. Efter ett par år som krogunderhållare i Malmö och elev på Folkhögskolan Hvilan har han nu precis i dagarna gett sig uppåt landet för att gå ett år på Visskolan i Västervik. Har ni möjlighet och befinner er i krokarna, se honom och framförallt hör honom spela och sjunga!

9 kommentarer:

 1. Inge kille jag har hört talas om förr men som jag gärna skulle höra mer av ;) Härlig, raspig och egen röst vilket jag gillar!

  SvaraRadera
 2. Nu har du hört talas om honom, och lägg namnet på minnet, han är mycket ung än och bara i början av sin karriär.

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig röst han har. Och så kan jag ju inte låta bli att skratta.......Västervik - uppåt landet?. Fast jag fattar att det är uppåt landet där du bor *ler* /Anette

  SvaraRadera
 4. Tänk vad många duktiga förmågor det finns i vårt avlånga land!

  SvaraRadera
 5. har inte hört talas om honom....
  fin låt.

  SvaraRadera
 6. Jo, Anette, det där med perspektiv är intressant på många sätt, det. Tallrotsmarie, nu har du =) och jag tror inte det är sista gången heller, han är ett charmknippe på scenen och har Den Där Förmågan, den där som fångar uppmärksamheten som är så svår att sätta fingret på. Visst finns det många, Cissi, på många olika nivåer.

  SvaraRadera
 7. Ja, det var lokalt så att det förslår! Skön röst!

  SvaraRadera
 8. Visst finns det så många begåvningar i musikbranchen.. den killen hoppas jag går långt, bara någon kändis hittar honom:-))
  Jag har själv ett barnbarn som är så himla duktig och jag håller alla tummar..

  SvaraRadera
 9. Christermagister, han har en urläcker röst, visst har han det =) Pialotta, det är verkligen tur att det finns så många, det svenska musikundret håller i många år än om vi tillåter det.

  SvaraRadera