onsdag 7 april 2010

Sömnförsenad

Ibland önskar jag att jag blev förvånad. Tågen var inte bara försenade på grund av snöfall och illa underhållen räls, det var verkligen så att personal sov på jobbet. Allmänna kommunikationer måste tas på större allvar här i landet.

4 kommentarer:

 1. Sådana personer som sover på sin post i en sådan viktig samhällsfunktion skall sparkas direkt utan hänsyn. Det är också anmärkningsvärt att sitta och porrusrfa på en sådan viktig post.

  SvaraRadera
 2. Varken du eller jag torde känna till bakgrunden, vi vet inte varför personen i fråga gjorde det och befinner oss inte i position att avgöra vad som är lämplig åtgärd.

  Att personen inte bör fortsätta att inneha just denna post innebär inte att personen bör sparkas utan hänsyn. Det är mycket sällan något gott eller konstruktivt kommer ur handlingar utan hänsyn. Däremot innebär det att personen bör omplaceras, och med stor sannolikhet genomgå adekvat behandling.

  SvaraRadera
 3. Sjusovare? En kuturberikare givetvis.

  SvaraRadera
 4. Krikon, din slutledning är verkligen långsökt. Att föreställa sig att det är möjligt att säga något om individers vandel utifrån så ytliga kriterier är en vansklig väg att gå.

  SvaraRadera