måndag 28 september 2009

Kära söta ni

Jag är inte döende, jag blev bara lite fnattig på artikeln om de läskiga kistorna.


8 kommentarer:

 1. Intressant video. Dock tycker jag det är synd att, även om Dave är i princip synonymt med Megadeth, det är så mycket fokus på honom. Han har väl inte skrivit all musiken själv? Eller?

  SvaraRadera
 2. I princip är han ju faktiskt synonymt med Megadeth, i de olika sättningar som varit genom åren är han den gemensamma faktorn, och sedan Elefsson lämnade med dunder och brak för ett par skivor sedan finns bara Mustaine kvar av originalet.

  SvaraRadera
 3. Berättigar det honom all uppmärksamhet?

  SvaraRadera
 4. Det beror på om du menar 'all uppmärksamhet som överhuvudtaget riktas mot Megadeth', eller om du menar 'all uppmärksamhet han får'. På fråga A svarar jag nej, och det får han inte heller, och på B svarar jag ja, det tycker jag.

  SvaraRadera
 5. Jag syftade mer på kameratid på spelningar och i musikvideos.

  SvaraRadera
 6. Ah, du menar så! Traditionellt får ju faktiskt sångaren mest tid och ljus och uppmärksamhet i de allra flesta band, med få undantag (Manowar, hej på er!) och med sin historia av underhållande arrogans gentemot press och journalister och sin varma och nära relation till fansen är det kanske inte så konstigt att Mustaine är en del av den traditionen.

  Vilket självklart inte förminskar betydelsen av övriga bandmedlemmar på något vis, allesammans har de ju satt sin prägel på bandet.

  SvaraRadera
 7. Det var lite det jag menade :)
  Men visst har du rätt. Jag tycker bara att det är så stereotypt att någon skall vara mer uppmärksammad när det ändå är alla som slitit för att skapa musiken. Men så är trenden.

  Fast som sångare så kanske jag inte ska klaga ;)

  SvaraRadera